STANKOVIĆ NAKON DEBIJA U NOVOM KLUBU: Vidim svetlo na kraju tunela

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković sinoć je debitovao na klupi svog novog kluba Sampdorije remijem na gostovanju Bolonji.

On je posle utakmice bio zadovoljan, jer nije poražen na startu sa najlošijim timom dosadašnjeg dela Serije A, iako je gubio na poluvremenu.

Rekao sam momcima na poluvremenu – u redu, primili smo gol koji smo očekivali da ćemo primiti, hajde da sada napadamo više, budemo odlučniji i hrabriji. Bilo je to dobro drugo poluvreme, odlično su reagovali na promenu sistema, što je moj način gledanja na fudbal. Vidim svetlo na kraju ovog tunela, sumirao je Stanković.

Prokomentarisao je i svoju očiglednu strast pored terena.

Pokušaću da budem što bliskiji sa igračima, da sve delim sa njima. Ne mogu da budem miran kraj aut-linije, jer želim da učestvujem i radujem se sa svojim igračima. Možemo da se poboljšamo fizički, pred nama je duga nedeja u kojoj možemo da počnemo sa treninzima, rekao je srpski trener.

Cilj je jasan – opstanak.

Privilegovan sam što radim u Seriji A, zaista sam privilegovan i srećan. U fudbalu, kao u životu, morate da imate ciljeve. Ako je sa Crvenom zvezdom to bilo osvajanje titule, ovde, izboriti se za opstanak sa ovim momcima biće još bolje, poručio je Srbin.

Sve sada kreće ispočetka i igrači će morati da se izbore za svoj udeo u timu.

Prvi zadatak je vratiti ovim momcima samopouzdanje. Dok ne uđemo u mirnije vode i budemo mogli da kontrolišemo utakmice, nećemo rizikovati sa igrom iz poslednje linije. Možemo da igramo mnogo bolje, ali imao sam samo jedan dan za rad sa grupom, tako da ću sada imati više vremena. Svi počinju od nule i na osnovu toga ću izabrati najboljih 11 protiv Rome, jasan je bio Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE