SUPERLIGA: Preporođeni Gobeljić, Zvezda ubedljiva protiv Spartaka!

Crvena zvezda – Spartak Subotica 3:0 (3:0)

Gobeljić 20′, 37′, Kangva 41′

Fudbaleri Crvene zvezde, pobedili su Spartak iz Subotice u 14. kolu Superlige Srbije. Crveno beli su meč rešili u prvom poluvremenu uz novu odličnu partiju Marka Gobeljića.

Početak susreta protekao je bez izglednih šansi. Ipak, crveno beli su prvi “načeli” protivnika. U 20. minutu poveli su golom sve boljeg Marka Gobeljića. Nakon njegovog šuta, Vitorović je skrenuo loptu u mrežu.

Zvezda je odmah postigla i drugi gol, ali je Katai bio u ofsajdu. Domaćin je uspeo da povede sa 2:0 i opet je strelac bio Gobeljić u 37. minutu.

Nije se mnogo čekalo i već su postigli treći gol izabranici Miloša Milojevića. Ovoga puta je strelac bio Kangva u 41. minutu koji se nakon kornera Kange dobro snašao na drugoj stativi.‚Sa 3:0 se otišlo na odmor.

Srećković je pokušao u nastavku ali mu je raspoloženi Gobeljić blokirao šut. Prvi udarac u okvir Zvezdinog gola je uputio Obradović, ali mu je Borjan odbranio u 61. Minutu. Potom je Zvezdin debitant Prucev imao šansu ali nije iskoristio dodavanje Pešića. Do kraja susreta nije bilo izglednijih prilika za gol.

U finišu su Subotičani ostali sa igračem manje, ali to nije uticalo na rezultat.

Zvezda je ovim trijumfom zadržala prvo mesto sa pet bodova više od Partizana. Narednog četvrtka je čeka bitan meč protiv Ferencvaroša u Budimpešti.

Crvena zvezda: Borjan, Srnić, Eraković, Dragović, Gobeljić , Mijailović, Kangva, Kanga, Katai, Ben, Pešić

Spartak Subotica: Manojlović , Tanasin, Bogićević, Ostojić, Vitorović , Šimura, Tumbasević , Bijelović, Đurović, Srećković , Hrstić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE