TADIĆ O ŽREBU: Favoriti smo za prvo mesto u grupi

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, komentarisao je žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Orlovi su u grupi sa Bugarskom, Mađarskom, Crnom Gorom i Litvanijom.

Sigurno da je ovo interesantna grupa, za naše podneblje veoma atraktivna. Poznajemo dobro sve selekcije. Igrali smo relativno skoro protiv Mađarske, Crne Gore i Litvanije. Sve tri selekcije zaslužuju respekt i poštovanje kao i selekcija Bugarske, gde je selektor Mladen Krstajić, sa kojim smo radili u reprezentaciji Srbije. Sigurno da smo favoriti, kako za plasman na Evropsko prvenstvo, tako i za prvo mesto u grupi. Ipak, pre svega, pred nama su Katar i Mundijal, tako da su sve naše misli i ambicije fokusirane ka tome. Posle toga biće vremena za priču o kvalifikacijama za EP, rekao je on za sajt FSS.

Srbija će prvo odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom na Mundijalu u Kataru. Kvalifikacije za EP 2024. počinju u martu naredne godine.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE