ZAPOČNI ZABAVU SAVRŠENIM POKLONOM – Uplati depozit i osvoji 100% SPORT BONUSA + 200 SPINOVA!!!

Još jedno specijalno iznenađenje očekuje novajlije u Meridianu! Osvoji do 10.000 BONUSA za sportsko klađenje i 200 POKLON SPINOVA!

Meridian je tokom oktobra pripremio ERUPCIJU BONUSA za novajlije! Nakon promocije u kojoj vas očekuje 2.000 BONUSA za sportsko klađenje i 200 SPINOVA u momentu registracije, možete osvojiti i NEODOLJIV BONUS na PRVI DEPOZIT!

Sve što se od vas traži jeste da se registrujete, uplatite 500 ili više dinarana vaš korisnički nalog i zabava može da počne!

Bićete nagrađeni sa 100% BONUSA NA SPORTSKO KLAĐENJE! Maksimalan iznos koji možete osvojitina ovaj način je 10.000 DINARA!

Ali, ni to nije sve! Volite slot igrice? Uz paket bonusa za sportsko klađenje očekuje vas i 200 POKLON SPINOVA na super popularnoj igri Pirates Power provajdera Expanse Studios!

Krenite sa piratima u potragu za davno skrivenim blagom i uz malo sreće možete osvojiti i GRAND DŽEKPOT!

S toga ne čekajte, registrujte se i uživajte u savršenoj zabavi!

Kada je o sportskom klađenju reč potrebno je da odigrate tiket od minimalno tri para sa pojedinačnim kvotama od 1.5 ili više! Odigrajte tiket u danu kada je uplaćen depozit!

Treba li da napomenemo da nedelja pred nama donosi veliki derbi Premijer lige Arsenal – Liverpul? Stavite svoj tip na tiket i uživajte u najboljem evropskom fudbalu!

Ista pravila važe i za POKLON SPINOVE! Izvrtite spinove u danu uplate prvog depozita i ostvarite čarobne dobitke!

Novajlije, uživajte u magičnoj zabavi tokom oktobra u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA LI VAM SE DOPADA? Ovo je dres Srbije za Evropsko prvenstvo

Proizvođač sportske opreme "Puma" je na svojim društvenim mrežama objavio izgled novog dresa fudbalske reprezentacije Srbije. Dres je crvene boje...

POVEZANE OBJAVE