Trener Budućnosti nakon poraza od Zvezde: Ne bi rekao da je normalno, već očekivano

Košarkaši Budućnosti poraženi su u drugom kolu ABA lige od Crvene zvezde rezultatom 69:65. Trener poraženog tima, Vladimir Jovanović istakao je da je regionalna liga jako zahtevna za igranje.

Utakmici je pretio prekid, zbog skandiranja sa tribina i vređanja sudije Damira Javora.

– To su neka nova pravila, nisam previše upućen u sve to, da li je trebalo ili nije trebalo da se prekine. Što se tiče tenzija u ABA ligi, meni je sve to, ne bih rekao normalno, ali hoću da kažem očekivano, rekao je Jovanović i dodao:

– Ovde je problem sa igračima, koji nisu igrali ABA ligu, bez obzira na njihov kvalitet, da se prilagode, ne na ono što se dešava na terenu… Spominjao sam ranije da je ABA liga liga koja se igra sa dosta kontakta. Oni igrači koji su došli i iz kvalitetnijih liga, teško se aklimatizuju. Jako je teška ABA liga za igranje. Bez obzira da li ste prvi i igrate protiv 13. na tabeli. Nijedna utakmica ne može tako lako da se dobije. U 90 odsto slučajeva su ovako čvrste kao što je bila ova večeras.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdan Bogdanović prognozirao učesnike F4 Evrolige (VIDEO)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i nekadašnji igrač Partizana Bogdan Bogdanović je za zvanični "X" kanal Evrolige prognozirao koje četiri...

POVEZANE OBJAVE