NAJSREĆNIJI FUDBALSKI NAVIJAČI U SRBIJI: Meridian nagradio šestoricu igrača – ONI odlaze u Katar da podrže „Orlove“ (VIDEO)

Više nego uzbudljivo takmičenje trajalo je šest meseci, da bismo u oktobru dobili i poslednjeg dobitnika puta u Katar

Reprezentacija Srbije, nedavno je demonstrirala pravu silu u Ligi nacija i tako vratila veru i optimizam brojnih navijača. Posle dugo vremena, utakmice nacionalnog tima se čekaju sa velikim nestrpljenjem, baš kao i Svetsko prvenstvo, koje nas očekuje u novembru. Sada već, za nešto više od mesec dana…

U skladu sa tim, mnogo je onih koji bi voleli da otputuju u Katar i bodre izabranike Dragana Stojkovića Piksija na putu ka istorijskom uspehu koji – kako vreme odmiče, a forma se podiže – deluje sve realnije.

Ipak, samo pravi srećnici će tu priliku i dobiti, a nekima od njih šansu je dala sportska kladionica Meridian, koja je prethodnih meseci organizovala fantastično takmičenje Igraj za Katar i na jednom mestu okupila fudbalske fanatike, ljubitelje sportskog kladjenja i slot igara, a svima njima je zajednička jedna stvar – ljubav prema fudbalu i nacionalnom timu Srbije.

Više nego uzbudljivo takmičenje trajalo je šest meseci, da bismo u oktobru dobili i poslednjeg dobitnika puta u Katar.

Petar Čudić, Saša Vukić, Predrag Ćirjaković, Nikola Dišić, Nenad Živković i Miroslav Vujičić imaće nesvakidašnju priliku da bodre našu reprezentaciju u Kataru i nadamo se donesu sreću Piksiju i “Orlovima”, koji pred sobom imaju velike prepreke: Brazil, Kamerun i Švajcarsku.

Takmičenje je završeno, putnici su poznati, ali postoje i drugi načini da pružiš podršku našem timu. Vreme je za patriotski tiket!

Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD + 200 SPINOVA i iskoristi fantastičnu ponudu – Meridian je odavno izbacio kvote za osvajanje Mundijala, a ako verujete u “Orlove” čeka vas kvota 100 na njihov trijumf. Kladi se u Meridianu – kladionici u kojoj se snovi ostvaruju

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Liga šampiona kakvu volimo: Da li su “kraljevići” zaista nedodirljivi i da li će sudbina umešati prste u duel Borusije I PSŽ-a?

Liga šampiona u svom punom sjaju! Početkom godine mislili smo da je kraj maja jako daleko i da ćemo dugo...

POVEZANE OBJAVE