Važna informacija za Zvezdine navijače!

Crvena zvezda ovog četvrtka otvara evroligašku sezonu u Beogradu. Prvi protivnik u hali „Aleksandar Nikolić“ će biti grčki Panatinaikos.

Klub je povodom ovog meča izdao važno saopštenje za navijače.

Odživ naših navijača za ovu sezonu je odličan, što se ogleda po broju prodatih sezonskih ulaznica, i podršci koju imaju crveno-beli na početku sezone. Od četvrtka, kada je igračima kao „vetar u leđa“ potrebna puna hala, još veća i glasnija podrška, ona će biti kompletna i sa podrškom naše najglasnije navijačke tribine B. KK Crvena zvezda uz zajednički dogovor i na obostrano zadovoljstvo, ustupiće preostali kontigent od 750 karata za navijačku tribinu B (utakmice Evrolige – 17 domaćih utakmica), na raspolaganje navijačkoj grupi, s tim sto će i te karte moći da se kupe na blagajni, stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Cena dnevnih karata za navijačku tribinu B za utakmice Evrolige je usklađena sa prosečnom cenom sezonskih karata KK Crvena zvezda, a karte za navijačku tribinu će biti u prodaji i na raspolaganju najvatrenijim navijačima.

Crvena zvezda je uvek bila porodica koja je bila zajedno i najjača kada su ispred nas izazovi, iskušenja i velike utakmice. Prva od mnogih ove sezone čeka nas već u četvrtak protiv Panatinaikosa, a ekipi koja na početku sezone ima problema sa povredama i uigrava se kroz početne duele je potreban vetar u leđa sa tribina. Jednu pobedu smo već izvojevali i pre početka evroligaške sezone – svi zajedno, kao velika crveno-bela porodica, uz veliku podršku sa tribina krećemo u novu sezonu Evroligi, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE ISCRPLJUJUĆEG MEČA SA MEĐEDOVIĆEM: Šampionu skinuta kruna u Rimu!

Ruski teniser Danil Medvedev poražen je u osmini finala masters turnira u Rimu, nakon ubedljivog poraza od Tomija Pola...

POVEZANE OBJAVE