ZASENIO NAJVEĆE SUPERSTAROVE: Zvezdin fudbaler u TOP 3 na svetu, evo gde se nalaze srpski reprezentativci

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić nalazi se na 3. mestu najkreativnijih fudbalera od početka ove sezone, sa 8 asistencija u domaćem prvenstvu, na isto toliko utakmica.

Ispred njega se nalazi fudbaler Mančester Sitija Kevin De Brujne sa 9 završnih dodavanja na osam odigranih utakmica, dok je lider fudbaler luksemburškog Esperanža Rajan Filip sa 11, u čemu je uspeo na 8 mečeva.

Kada se sagleda broj minuta provedenih na terenu, Ivaniću je dostignuće pošlo za rukom za najmanje vremena, pošto je odigrao 643 minuta. Belgijanac iz redova šampiona Premijer lige je igrao 686 minuzta, a Filip 720 minuta.

Fudbaler srpskog šampiona je tako zasenio i Nejmara (10 mečeva) i Mesija (9 mečeva) koji su sakupili po 7 završnih pasova.

Od srpskih fudbalera 7 asistencija ima i fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić, dok je jednu manje zabeležio kapiten Ajaksa i naše reprezentacije Dušan Tadić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VRATIO FILM: Košarkaš Reala o tuči u Madridu, nema loše uspomene (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida još uvek čekaju ko će im biti protivnik u plej-ofu Evrolige. Nakon uvedenog plej-ina, to će biti...

POVEZANE OBJAVE