Zvezda predstavila napadača: Evo ko je nova devetka!

Kako je danas preneo Fudbalski klub Crvena zvezda,  17-godišnji napadač Crvene zvezde, Jovan Mijatović dobio je prekomandu u prvi tim i zadužio je broj devet.

On več ima iskustvo u seniorskom fudbalu i na osam utakmica u Grafičaru postigao pet golova, što je bio dovoljan znak za Miloša Milojevića da mu uruči poziv u prvi tim.

– Velika je čast i privilegija dobiti poziv za prvi tim sa svega 17 godina. Zvezdino sam dete, ovde sam od petlića i znam koji su zahtevi kluba. Na meni je da nastavim da radim još više, da slušam starije i kada dobijem šansu da dam sve od sebe da ostavim što bolji utisak. Prija mi i ‘devetka’ na leđima, ne smatram da je to dodatni pritisak, već samo znak da u klubu veruju u moj talenat,  rekao je mladi napadač i dodao:

– Zahvalio bih se i Marku Neđiću, kao i Grafičaru, jer su me partije u dresu Zvezdine filijale preporučile za prvi tim. Naravno, zahvalnost i svim trenerima iz Omladinske škole sa kojima sam imao priliku da sarađujem, jer sam od svakog naučio nešto. Sledeći cilj je da debitujem za Crvenu zvezdu, potom i da postignem gol, otrčim do severa, pa zaigram u derbiju, Evropi, sve po redu,  podvukao je omladinski reprezentativac Srbije i nova devetka Zvezde.

Mijatović je rođen 11. jula 2005. godine u Beogradu i čitav juniorski staž proveo je u Crvenoj zvezdi. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE TRIK, A NI ŠALA – OVO JE POSLEDNJA PRILIKA DA ČEKIRAŠ KARTU ZA EURO!

Želiš da bodriš “Orlove”? Na pravom si mestu! Ovog leta, Meridianbet donosi posebnu dozu uzbuđena jer je u toku veliko...

POVEZANE OBJAVE