BUKTI U SVLAČIONICI JUVENTUSA: Otkriveno koji igrači su okrenuli leđa Alegriju i žele da on dobije otkaz

Juventus je sinoć još jednom razočarao svoje navijače jer je poražen na gostovanju od Makabija sa 2:0 u 4. kolu grupne faze Lige šampiona.

Bjankoneri su u Haifi doživeli šokantni poraz od Makabija koji je odigrao sjajnu utakmicu i čak je uverljivije mogao slaviti protiv velikana iz Torina.

Sinoćni susret bio je još jedan dokaz da stvari u Juventusu nikako ne funkcionišu i da se klub nalazi u velikoj krizi, te da su potrebne promene i to čim pre.

Posebno na udaru se nalazi trener Masimilliano Alegri za kojeg navijači Juventusa smatraju da više nije pravo rešenje za klub, te da bi najbolja opcija bila da čelništvo kluba uruči otkaz trofejnom stručnjaku.

La Republika je otišla korak dalje i sada javlja da situacija u svlačionici Juventusa uopše nije dobra, te da je ekipa podeljena kada je Alegri u pitanju. Pojedini igrači mu pružaju podršku i ostali su mu verni, ali sve je više onih koji smatraju da on treba dobiti otkaz.

Isti izvor tako piše da su Ščesni, Kuadrado, Danilo, Perin i De Šiljo pružili podršku Alegriju i da smatraju da treba ostati, ali ima i onih koji su otvoreno protiv toga.

La Republika navodi da su nezadovoljstvo pokazali Lokateli i Mekeni, ali da ni Di Maria i Paredes nisu baš zadovoljni kako Allegri vodi ovu ekipu.

Takođe, piše se da ni novi igrači poput Kostića i Bremera nisu baš najsrećniji te da smatraju da je Alegrijeva taktika pogreška, a slično mišljenje navodno ima i Vlahović koji ne igra u najboljoj formi ove sezone.

Alegri je očito izgubio poverenje svlačionice i jasno je da je rastanak najbolje rješenje kada dođe do toga…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE