DEPONUJ I PREUZMI IDEALAN POKLON: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!

Novajlije očekuje posebna poslastica u Meridianu! Iskoristi priliku i osvoji do 10.000 bonusa za sportsko klađenje i 200 poklon spinova!

Ako ste novi u svetu sportskog klađenja i slot igara ne postoji bolji poklon od onog koji vam je priredio Meridian! Momentom registracije osvajate 2.000 DINARA za sportsko klađenje i 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure.

Ipak, tu se priča sa poklonima ne završava! Bonus vas čeka i kada uplatite prvi depozit! Sve što se od vas traži jeste da deponujete 500 DINARA ili više od toga i vrhunski poklon je vaš!

Čeka vas nagrada u vidu 100% BONUSA NA SPORTSKO KLAĐENJE, do maksimalnog iznosa od 10.000 DINARA!

Međutim, ni to nije jedini poklon koji dobijate! Druga vrsta bonusa oduševiće ljubitelje slotova: 200 POKLON SPINOVA na super popularnoj igri Pirates Power.

Krenite sa piratima u potragu za davno skrivenim blagom i uz malo sreće možete osvojiti i GRAND DŽEKPOT!

Registrujte se i uživajte u veličanstvenom provodu!

Sastavite tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama od 1.5 ili više! Važna napomena: odigrajte tiket u danu kada je uplaćen depozit!

Ove srede vas očekuje SPEKTAKL! Igraju se mečevi četvrtog kola grupne faze LIGE ŠAMPIONA U FUDBALU! Da li će Barsa uspeti da se revanšira Interu za prošlonedeljni poraz? Stavite svoj tip na tiket!

Pravila za poklon spinove su identična: izvrtite ih u danu kada je uplaćen depozit i uživajte u jedinstvenoj zabavi.

Novajlije, oktobar je vaš mesec u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nakon Duljaja, stručni štab Partizana napustio još jedan član generacije koja je igrala Ligu šampiona

Nakon godinu dana provedenih na mestu trenera Partizana, nedavno su se iz kluba zahvalili na saradnji Igoru Duljaju. On...

POVEZANE OBJAVE