Obradović kao plejmejker pomogao Panteru, pa izneo očekivanja pred Baskoniju! (VIDEO)

Košarkaši Partizana u 2. kolu Evrolige gostuju ekipi Baskonije. U premijernom izdanju najelitnijeg takmičenja, crno-beli su ubedljivo poraženi u Berlinu od Albe, nakon toga su se iskupili navijačima ubedljivom pobedom protiv MZT-a u ABA ligi, a sada ih očekuje novi izazov.

Partizan je trenirao, a kao po običaju Željko Obradović je bio uključen u svaki aspekt treninga koji je trajao 30 minuta duže od predviđenog. 

Obradović je, kao nekada u igračkim danima bio u ulozi plejmejkera.

Evo kako je to izgledalo:

Posle odrađenog treninga, Obradović je izneo očekivanja.

Skautirali smo Baskoniju, gledali sve njihove utakmice koje su odigrali do sada, uključujući i poslednju koju su izgubili iako su bili nadomak pobede. Naša prva ambicija je jasna – da izgledamo bolje nego u Berlinu protiv Albe. Odatle krećemo, počinjemo sa odbranom“, rekao je Obradović koji se osvrnuo na loš period iz Berlina.

Crno-beli su na startu Evrolige primili preko 60 poena u prvom poluvremenu. Posle toga preokret je bio moguć.

Radili smo naporno prethodnih dana. Nastavićemo da radimo. Posle Albe smo imali meč protiv MZT-a i tu pripremu smo iskoristili tako što smo svi zajedno odgledali meč protiv Albe. Apsolutno nam je jasno gde smo grešili. Bio je period u finišu prve deonice i period druge, videla se reakcija igrača posle toga, ali tada je bilo kasno, utakmica je bila izgubljena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novo pravilo u Turskoj za strane igrače

Turska košarkaška liga je jedna od najjačih liga u Evropi, a uvođenjem novog pravila mogla bi dodatno da podigne...

POVEZANE OBJAVE