APSURDNA SITUACIJA! Bivši as Intera zaradio kaznu, prete mu policijom, a za sve je kriv Mauro Ikardi

Bivši fudbaler milanskog Intera, a sada član londonskog Totenhema, Ivan Perišić, kažnjen je sa 500 evra zato što se u sredu nije pojavio na sudu u Milanu, a sudija Elizabeta Kanevini naložila je da ga na sledećem ročištu dovede policija, otkriva Gazeta delo Sport.

Srećom po Perišića i hrvatsku reprezentaciju sledeće ročište nije u vreme Svetskog prvenstva u Kataru jer selektor Zlatko Dalić i Perišić mogli bi upasti u nepredviđene probleme, nego tek 25. januara 2023. godine.

Reč je o tužbi koju je Mauro Ikardi, nekadašnji Perišićev saigrač u Interu, podneo protiv fotografa Fabricija Korone zbog klevete, a Perišić je trebao doći na sud kao svedok. Gazeta navodi, što svi znamo, da je s Totenhemom u sredu imao susret Lige šampiona protiv Ajntarahta i nije mogao napustiti London kako bi otišao do Italije.

Korona je 2019. godine na svojoj veb stranici “King Corona Magazine” objavio tekst pod naslovom: “Mauro Ikardi razveo se od supruge – Vanda Nara prevarila partnera s Marcelom Brozovićem”. To je poznata afera koju je Brozović demantovao, a Vanda je na sudu u aprilu kazala:

“Mi smo tradicionalna porodica i ta priča nam je stvarala velike probleme, unutar i izvan porodice. Deca su bila ponižavana u školi, a Mauro je bio prisiljen promeniti klub. Rekli su mu da nađe novog agenta jer ja sam mu bila agent, i oduzeli su mu kapitensku traku. Mislim da to nije zbog njegovih nastupa na terenu.”

U to doba su se Vanda i Ikardi pomirili, da bi se opet razišli, trenutno nisu u ljubavi i to daje dodatan začin priči. Naime, Ikardi se takođe nije pojavio na sudu, a sada igra u Turskoj za Galatasaraj, gdje je na pozajmici iz PSŽ-a.

Stoga je sudija zamolila njegovu advokaticu da ga obavesti o otkazivanju ročišta za 25. januara jasno naznačivši kako će se njegov nedolazak ocenjivati kao odustajanje od tužbe.

I eto naoko pardoksa, na to se pobunio tužitelj koji želi da nastavi s postupkom. Korona je u kratkoj, kako navodi Gazeta izjavi, naveo da ne želi prihvatiti Ikardijevo odustajanje od tužbe jer bi, s obzirom na situaciju s Vandom s kojom nije u dobrim odnosima, mogao promijeniti priču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE