ČAROLIJA KOJA DONOSI DVA SAMSUNG Z FLIP TELEFONA! REGISTRUJ SE I UŽIVAJ U ZABAVI!

Meridian je pripremio još jedno iznenađenje za novoregistrovane igrače! Ako si ljubitelj sportskog klađenje ili slot igara imaćeš priliku da osvojiš Samsung Z Flip!

Meridian sa ponosom predstavlja promociju kojom će obradovati novoregistrovanje igrače tokom oktobra! Jedan turnir – DVA SAMSUNG Z FLIP 4 TELEFONA! Kako vam zvuče glavne premije?

Jedan od NAJBOLJIH TELEFONA DANAŠNJICE osvojiće novajlije koje se pokažu kao najbolji u takmišenju na slot igrama i sportskom klađenju.

VAŽNA NAPOMENA: Takmičenja se odvijaju posebno, pa ćete imati dve šanse da dođete do fantastičnog telefona.

Šta treba da uradite da biste osvojili Samsung Z Flip?

Potrebno je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem aplikacije tokom oktobra. Odmah nakon registracije očekuje vas specijalan bonus: 2.000 DINARA BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE i 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure!

Posle registracije očekuju vas dva posebna takmičenja: odigrajte najviše tiketa na sportskom klađenju, a ako više volite slot igre takmičite se u broju odigranih spinova na odabranim igrama provajdera Expanse Studios!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.10.2022 do 31.10.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Odigrajte tiket za minimum 100 DINARA ili više od toga, i podesite svoje uloge na slot igrama na minimalno 20 DINARA po spinu!

Međutim, magični telefoni nisu jedine nagrade koje možete osvojiti na ovom takmičenju! Nagrade u vidu poklon spinova i bonusa za sportsko klađenje osvajaju igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na oba turnira.

Više detalja o aktuelnoj promociji možete saznati OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj izneo očekivanja pred Partizan!

Košarkaši Budućnosti u utorak gostuju Partizanu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige.  Trener podgoričke ekipe Andrej...

POVEZANE OBJAVE