Kežman o sudbini Sergeja Milinković-Savića u Laciju

Predsednik Lacija, Klaudio Lotito, procenjuje da je vrednost igrača njegovog kluba Sergeja Milinković- Savića oko 120.000.000 evra.

Klubovi se interesuju za njegove usluge, ali kako stvari stoje, njegova sudbina će biti poznata posle Svetskog prvenstva. Zbog svih nagađanja i priča menadžer reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića, Mateja Kežman, prokomentarisao je status srpskog fudbalera.

-Nije pravi trenutak da pričamo o Sergejevoj ceni i transferu. Lacio je na vrhu, timu je potreban mir. Ali svima je jasno da će posle Svetskog prvenstva neke stvari da se razjasne i tada će biti vreme da pričamo o svemu rekao je Kežman za Korijere delo sport i dodao:

-Milinković Savić ima još samo 18 meseci ugovora sa Laciom i kao što sam rekao, kada prođe Mundijal biće vreme da prvo popričam sa predsednikom kluba, a onda i sa svima ostalima. Svih ovih godina Sergej i ja smo pokazali poštovanje prema Laciju i predsedniku Lotitu. Moram na prvom mestu da vodim računa o interesima igrača, a onda i o interesima kluba. Siguran sam da će naš odnos ostati isti kao prethodnih godina, podvukao je nekadašnji napadač Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE