PETRIĆ SUMIRAO UTISKE POSLE POBEDE NAD KELNOM: Na zanimljiv način odgovorio na ovacije sa tribina

Fudbaleri Partizana zabeležili su i drugu pobedu nad Kelnom u grupnoj fazi Lige konferencija, pošto su u Beogradu bili bolji sa 2-0.

Trener crno-belih Gordan Petrić bio je zadovoljan posle meča.

Blizu smo proleća, ali u fudbalu se nikad ne zna. Imamo još dve utakmice, prvu od njih protiv Nice. Lepo je da smo uzeli tri boda, ali treba zavrišiti posao do kraja. Potom slede pripreme koje su za mene kao trenera bitne da iz njih izađemo drugačiji, da budemo ekipa još bolja nego sada, poručio je Petrić.

On smatra da su njegovi fudbaleri pružili i više od maksimuma.

Rekli smo pred utakmicu da ćemo ići punim gasom, a mislim da su momci išli i više od toga. Dva puta su pobedili kvalitetnog protivnika u nedelju dana. Nije bilo lako, večeras neka uživaju, a već od sutra razmišljamo o narednom duelu. Drago mi je što su ušli u profesionalizam, želim im da nastave ovako i u narednim utakmicama, kao i da ne dozvole nikome da se igra sa njihovim imenima i prezimenima, rekao je trener crno-belih.

Nakon utakmice doživeo je ovacije, pošto je uspeo da podigne klub nakon jako lošeg starta sezone, ali je on imao veoma zanimljiv odgovor na to.

Bile su ovacije i kada sam bio igrač, pa se potom dešavalo i da su me terali. Pokazivao sam ka igračima tokom ovacija jer ih oni zaslužuju, ja sam tu deo priče, sa zadatkom da im uprostim posao. Bio sam tu i kad su bile ovacije i kada je, žargonski, bilo pljuvanja, podsetio je Petrić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE