PODRŽI “VEČITE” U EVROPI: PREUZMI 2.000 DINARA I ODIGRAJ NA ZVEZDU I PARTIZAN

Nakon što su došli do pobeda prošle nedelje, Crvena zvezda i Partizan će danas igrati nove evropske utakmice. Kladionica Meridian ima najveće kvote i najraznovrsniju ponudu igara za sve mečeve Lige Evrope i Lige konferencija.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega nekoliko minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, Meridian potpuno besplatno i bez uslova poklanja 2.000 dinara bonusa dobrodošlice!

REGISTRUJ SE ODMAH OVDE – PREUZMI 2.000 DINARA

FERENCVAROŠ – CRVENA ZVEZDA: 1 (2.45) X (3.35) 2 (3.00)

Crvena zvezda je razbila Ferencvaroš na stadionu “Rajko Mitić” prošle nedelje. Petostruki uzastopni šampion Srbije je sa četiri gola ispratio protivnika kući i sada putuje u Budimpeštu sa verom da može makar do minimalnog trijumfa u četvrtom kolu Lige Evrope.

S obzirom na dva poraza iz prva dva kola, crveno-belima je neophodno da još jednom savladaju prvaka Mađarske ili da makar izvuku bod kako bi ostali u realnoj igri za treće mesto i prezimljavanje u Ligi konferencija.

U ponudi Meridiana se nalazi više od 1.200 različitih opcija za klađenje na svaki meč što je apsolutni rekord u regionu, a i šire! Takođe, može se pronaći nekolicina “ekskluzivnih igara”, a jedna takva je KOMBINACIJA GOLOVA.

Kombinacija golova omogućava da kombinujete broj ili raspon golova u oba poluvremena i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Samo neke od primamljivih igara za utakmicu Ferencvaroš – Crvena zvezda su:

I 1-3 &II 1-3 (1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.10
I 1-3 &II 1-2 (1-3 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.30
I 1-2&II 2-3 (1-2 gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – 4.00
I 2-3&II 1+ (2-3 gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 3.60
I 1-3&II 2+ (1-3 gola u prvom i dva ili više gola u drugom poluvremenu) – 3.00

REGISTRUJ SE ODMAH OVDE – PREUZMI 2.000 DINARA

PARTIZAN – KELN: 1 (3.40) X (3.35) 2 (2.05)

Partizan je u trećem kolu Lige konferencija ostvario jednu od najvećih evropskih pobeda u 21. veku. Pogotkom Svetozara Markovića, crno-beli su savladali Keln u Nemačkoj pred 47,000 navijača i tako došli u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini.

Ukoliko tim Gordana Petrića ponovi takvo izdanje i ponovo upiše tri boda, doći će na korak od novog plasmana u nokaut fazu evropskog takmičenja. Keln će sada sigurno ozbiljnije da shvati Partizan, ali ovaj put će crno-beli imati podršku ispunjenog stadiona u Beogradu.

Još jedna od “ekskluzivnih” Meridianovih igara je DUPLA SIGURICA. Ova igra omogućava igračima da tip bude dobitan ukoliko se pogodi jedan od dva ishoda koji se prognoziraju. Na primer, ukoliko na Partizan – Keln odigrate duplu siguricu “1 ili I2+” (kec ili prvo poluvreme 2+) kvota je 1.75.  

Tip je dobitan ukoliko se desi jedan (ili oba) od dva navedena scenarija. Znači nije neophodno i da Partizan pobedi i da budu postignuta dva ili više gola u prvom poluvremenu, nego samo jedan od ta dva.

Još neke zanimljive duple sigurice za meč Partizan – Keln su:

1 ili 4+ (pobeda Partizana ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.85
X ili I2+ (nerešeno ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.90
IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 1.95
D3+ ili G3+ (domaćin daje najmanje tri gola ili gost daje najmanje tri gola) – 2.50

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE