DVA PUTA SAMSUNG Z FLIP NA SAMO JEDAN KLIK – Prikljući se vrhunskom takmičenju!

Meridian je pripremio specijalno oktobarsko iznenađenje za novoregistrovane igrače! Ljubitelje slotova i sportskog klađenja očekuje po jedan Samsung Z Flip 4!

Otkako je izašao Samsung Z Flip 4, ne prestaje da se priča o njemu! Telefon vrhunskog dizajna, koji bez problema možete spakovati u najmanji džep ne prestaje da oduševljava svet!

Da li ste ikada poželeli da imate ovaj telefon u svom vlasništvu?

Ovog puta, predstavljamo vam priliku da se izborite ze jedan od najpopularnijih telefona današnjice!

Meridian je pripremio specijalnu akciju za novajlije koja donosi ne jedan, već dva Samsung Z Flip modela!

Prvo što treba da uradite jeste da se registrujete tokom oktobra nakon čeka dobijate 2.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje i 200 SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure!

Nakon toga vas očekuju dva posebna takmičenja: prvo takmičenje se održava u broju odigranih spinova na slotovima provajdera Expanse Studios, dok je drugo rezervisano za ljubitelje sportskog klađenja gde se takmičite u broju odigranih tiketa.

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.10.2022 do 31.10.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Podesite svoje uloge na slotovima na minimum 20 DINARA po spinu ili odigrajte tikete u iznosu od 100 DINARA ili više i imaćete priliku da osvojite čarobni telefon!

Nagrade nisu rezervisane samo za šampione, već će igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang-listi osvojiti POKLON SPINOVE i BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE!

Više informacija o aktuelnoj promociji za novoregistrovane igrače saznajte OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Real dogovorio novi ugovor sa jednim od najboljih igrača!

Ovog leta košarkaški klub Real Madrid će zasigurno morati da rekonstruiše ekipu. Razlog nisu loši rezultati, naprotiv, već starost igrača...

POVEZANE OBJAVE