Laporta ljut nakon poraza od Intera! Slede promene

Predsednik fudbalskog kluba Barselona, Ðoan Laporta nezadovoljan je rezultatima njegovog kluba u Ligi šampiona, tvrdi španski novinar Hoze Alvarez Haja.

Barselona je igrala nerešeno sa Interom okviru meču četvrtog kola Lige šampiona i i male šanse da se plasira u osminu finala Lige šampiona. Španski mediji tvrde da je Laporta posle meča sa Interom održao nekoliko hitnih sastanaka sa svojim saradnicima.

-Mateu Alemani i Žordi Krojf pokušali su da smire Laportu. On je bio totalno van kontrole. Želeo je da uništi sve, jer vidi da je projekat ugrožen. Laporta je bio uzbuđen zbog Lige šampiona. On planira da napravi neke promene početkom naredne godine. Situacija u klubu je dosta komplikovana posle remija sa Interom”, rekao je Alvarez i dodao:

-Laporta je umoran od nekih igrača. Ljut je zbog njih. On je poslednjih nekoliko nedelja govorio o njima, ali Alemaniju nije ugrožena pozicija sportskog direktora”, naveo je španski novinar.

Barselona će u subotu od 16.15 časova u Madridu igrati sa Realom u meču 10. kola španske La Lige. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildosa pred Makabi: Idemo u Beograd da pobedimo

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildosa veruje u pobedu svog tima protiv Makabija u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Rezultat je 1-1 u...

POVEZANE OBJAVE