Pike i Barselona: Marka tvrdi da uprava kluba nema dilemu

Uprava Barselone planira da što pre raskine ugovor sa legendarnim fudbalerom tog kluba štoperom Ðerarom Pikeom, javlja španski sportski list “Marka”.

Defanzivac je jedan od najplaćenijih fudbalera Barselone, a nije ni želeo da pristane na smanjenje plate. Španski mediji podsećaju da Barselona godinama pokušava da smanji Pikeova primanja, ali fudbaler uporno to odbija. 

-Na generalnoj skupstini kluba prošle nedelje odlučeno je da se eliminišu ugovori koji opterećuju klupski budžet. Iako niko nije imenovan, jasno je da je prvi na tom spisku Pike, navodi se u tekstu „Marke“. 

Trener Barselone Ćavi Ernandez saopštio je Pikeu da je izgubio mesto startera i da je trenutno peti izbor, ali je fudbaler saopštio da želi da ostane u katalonskom klubu sve do kraja ugovora, koji ističe 2024. godine.

Pike je fudbaler Barselone od 2008. godine, a za katalonski klub odigrao je 612 utakmica i postigao je 52 gola. Sa slavnim klubom osvojio je čak 30 trofeja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE