CEDEVITA OLIMPIJA SE POJAČALA PRED DUEL SA ZVEZDOM: Stiglo dobro poznato ime

Crvena zvezda ulazi u paklen ritam utakmica, pošto je sledeće nedelje dvostruki program u Evroligi, gde će gostovati Baskoniji i Real Madridu.

Ipak, pre toga je sutra očekuje treća utakmica ove nedelje. Posle pobede protiv Budućnosti i poraza od Panatinaikosa, crveno-beli gostuju ljubljanskoj Olimpiji, koja je pred ovaj duel potpisala kratkoročni ugovor sa Maticom Rebecom, evropskim šampionom sa Slovenijom 2017. godine i bivšim članom nekoliko tima u ABA ligi.

27-godišnji plejmejker, poznat po dalekometnim šutevima, trenirao je sa Olimpijom tokom priprema, a usled kadrovskih problema uprava kluba je odlučila da mu ponudi kratkoroičnu saradnju.

Posle brojnih zdravstvenh problema sa kojima se ekipa Cedevite Olimpije suočava, član zlatne slovenačke reprezentacije iz 2017. godine Matic Rebec, priskače u pomoć timu iz Ljubljane za mečeve u regionalnoj ligi i Evrokupu u narednih mesec dana, saopštio je slovenački klub.

Prethodne sezone je nastupao za Agribertoči, a pre toga je u Italiji igrao za Kjetu i Ravenu. Najviše se isticao u redovima Krke, a u ABA ligi je nastupao još i za FMP Meridian i Cibonu.

Potpisivanje Matic Rebeca prokomentarisao je i sportski direkto tima iz Ljubljane Sani Bećirović.

Sezona nažalost nije počela kako smo se nadali. Veliki broj igrača muče povrede, a postoje i zdravstveni problemi druge prirode koji nam otežavaju treninge. Želimo da se svi oporave što je pre moguće i pridruže nam se na treninzima i utkamicama. Matic Rebec je trenirao sa nama tokom gotovo kompletnih priprema, tako da poznaje saigrače, ali i sistem trenera Jurice Golemca, sa kojim je sarađivao u Kopru. Verujemo da će Matic moći da nam pomogne u kratkom roku, ne samo na treningu, već i na utakmicama, istakao je Bećirović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Grbović o odnosima Mijailovića i Čovića

Bivši košarkaš Partiazna Goran Grbović otkrio je sve o susretu Nebojše Čovića i Ostoja Mijailovića predsednika dva najveća srpska...

POVEZANE OBJAVE