Real srušio Barselonu na Bernabeu! (VIDEO)

U okviru devetog kola LaLige, fudbaleri Real Madrida u “El Klasiku” na svom stadionu savladali su Barselonu rezultatom 3:1.

Prvi šut na meču imao je Rafinja u petom minutu, a dva minuta kasnije pokušao je Vinisijus takođe bezuspešno.

Međutim, Real je samo pet minuta kasnije. Kros je majsotrski proigrao Vinisijusa, koji je iskoristio svoju brzinu, prošao po levom boku, dobro šutirao, njegov udarac odbranio je Ter Štegen, ali se lopta odbila pravo na nogu Karima Benzema, koji je zatresao mrežu Barse i doneo prednost svom timu.

U 25. minutu mogli su gosti do izjednačenja, Rafinja je odlično uposlio Levandovskog na drugoj stativi, Poljak je uklizao na loptu, ali od toga nije bilo ništa.

Deset minuta kasnije štoper Barselone Erik Garsija, poklonio je loptu protivniku, Mendi je proigrao Federika Valverde na ivici kaznenog prostora, a Urugvajac sjajnim pogotkom povećava prednost domaće ekipe.

U drugom poluvremenu, očekivano, Barselona je krenula agresivnije. Ipak nisu imali ozbiljniju šansu, u 52. minutu Benzemi je poništen gol zbog ofsajda.

Ćavi je napravio trostruku izmenu, izašli su Ibalde, Buskec i Rafinja, a ušli Alba, Gavi i Feran Tores. U 74. minutu Levandovski je pao posle prodora u šesnaestercu Reala, možda je bio i mali kontakt sa Karvahalom, tražio je penal ali od toga nije bilo ništa. Barsin pritisak se isplatio u 83. minutu, fantastičan prodor Ansua Fatija po levoj strani, ubacio je loptu u peterac, odakle je Levandovski zakačio loptu, taman toliko da stigne do Ferana Toresa na drugoj stativi, kome nije bilo teško da je pošalje u mrežu Lunina i postigne pogodak za gostujući tim.

Nekoliko minuta kasnije, imala je Barselona još jednu veliku šansu, De Jong je ubacio loptu u šesnaesterac, Mendi je zaustavio pokušaj Roberta, da bi potom Fati šutirao pored gola.

U samoj završnici meča, dosuđen je penal za Real. Garsija je nagazio Rodriga u svom šesnaesetercu, a nakon VARA je dosuđen penal za domaće.

Rodrigo je realizovao penal i rešio pitanje pobednika, a konačan rezultat meča bio je 3:1 za domaću ekipu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE