Jovanović pred Slask: Odbrana je ključ!

Košarkaše Budućnosti očekuje susret protiv Slaska u Poljskoj. Podgoričani su upisali poraze od Zvezde i Hamburga, a sada ih očekuje novi izazov.

Alfa Kaba se vratio na parket, ali su duel sa momcima iz glavnog grada Severne Makedonije, propustili Aleksa Ilić i Petar Popović.

Dosta zavisimo od odbrane. Dogovor iz svlačionice u većem delu prve četvrtine smo ispoštovali, bili smo jako agresivni, iz toga je došlo do lakih poena. Kad smo ušli malo više u rotaciju, pao nam je intenzitet, uvukao se i problem u organizaciju napada, rekao je Jovanović, pa nastavio:

– Posle odlaska u svlačionicu, na poluvremenu smo izašli na teren sa pravim pristupom, bili agresivni, odradili kompletno drugo poluvreme, onako kako treba. Dali smo dosta lakih poena, imali dobar skok u napadu i šut za tri poena, pa smo meč priveli lagano kraju. Čestitam ekipi MZT Skoplja na fer i korektnoj igri, a nama ostaju dva dana da se pripremimo za utakmicu Evrokupa u Poljskoj.

Utakmica je na programu 18. oktobra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE