Katai golom iz penala doneo Zvezdi pobedu u Kragujevcu! (VIDEO)

U okviru 15. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu minimalnim rezultatom 1:0.

Oštro je počeo duel između ova dva tima u Kragujevcu. Prvi su zapretili Kragujevčani, usledio je centaršut Čolovića sa desne strane, ali Borjan je uhvatio loptu bez problema.

Nije bilo većih šansi prvih 15 minuta, Zvezda nikako nije mogla da zapreti protivniku, usledile su opomene za Erakovića, ubrzo je požuteo i Mitrović.

Uspela je Zvezda da povede u 30. minutu preko Ivanića, ali nakon VARA je odlučeno da gol bude poništen jer je Ben bio pola metra u ofsajdu.

Nakon toga je usledila dobra akcija Radničkog, Vidosavljević je testirao Borjana, ali je pomoćni sudija podigao zastavicu.

U 39. minutu slobodan udarac za Crvenu zvezdu, Kanga je pokušao ali je pogodio stativu. Do kraja prvog poluvremena pokušavali su Srnić i Ivanić, ali bezuspešno, rezultat je na poluvremenu ostao 0:0.

U drugom poluvremenu prvu ozbiljnu priliku je Zvezda imala preko Ivanića ali nije bio precizan. Ben i Pešić su kombinovali ali nisu ugrozili gol protivnika.

U 57. minutu Milojević je napravio tri izmene, ušli su Katai, Bukari i Krstičić, a na klupu su se preselili Ben, Mitrović i Kanga.

Odmah je pokušao Katai, izveo je slobodan udarac, sa nekih 20 metara, pogodio je prečku.

U 74. minutu sudije su svirale penal za Zvezdu, nakon što je oboren Pešić. Udarac sa bele tačke izveo je Katai koji je bio precizan za 1:0.

Usledio je uzbudljiv finiš meča, imali su domaći u nadoknadi nekolike prilike, ali na kraju su ipak beogradski crveno-beli odneli pobedu minimalnim rezultatom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE