NEDELJA U MERIDIANU NIKAD JAČA – Ovde te čekaju najveće kvote na Mančester siti, Real Madrid, Milan, Napoli…

Vreme je za vrhunski fudbal – preuzmi najveći bonus dobrodošlice i odigraj tiket

Nekoliko spektakularnih derbija se danas igra u ligama petice, a najveće kvote i najraznovrsnija ponuda igara očekuje vas u najboljoj regionalnoj kladionici.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega nekoliko minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova poklanja 2.000 dinara bonusa dobrodošlice.

LIVERPUL – MANČESTER SITI: 1 (4.00) X (4.20) 2 (1.85)

U prvih osam kola Premijer lige, Liverpul je osvojio skromnih deset bodova i to je daleko ispod svih predviđanja i očekivanja. Tim Jirgena Klopa ne izgleda ni kao bleda senka one ekipe koja je bila kaznena ekspedicija prethodnih godina i samo na momente zablista i podseti na bolje dane. To su učinili u sredu veče kada su ponizili Rendžers u Glasgovu sa 7:1, a imaju i 9:0 protiv Bornmauta od pre 45 dana. Taj trijumf ih nije probudio, pa ostaje da se vidi hoće li ovaj iz Škotske.

Mančester Siti s druge strane nema te probleme. Ono što je noćna mora Pepa Gvardiole, to je Liga šampiona. Jedan od najboljih svetskih trenera je sve navikao na dominaciju u nacionalnim prvenstvima, ali “Građani” još uvek nisu dohvatili onaj trofej o kojem maštaju i sanjaju. U međuvremenu, očekuje ih okršaj protiv Liverpula, a to je protivnik protiv kojeg su uvek posebno motivisani.

Kladionica Meridian ima najveće kvote i najraznovrsniju ponudu igara za klađenje. Za sve mečeve Premijer lige, u ponudi se nalazi preko 2.100 različitih opcija za tipovanje.

Pored toga, Meridian je jedina regionalna kladionica koja u svojoj ponudi imate Bet Builder. On vam omogućava da odigrate neograničen broj različitih igara na jednoj utakmici i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako na mečuLiverpul – Mančester Sitiodigrate sledeće igre:

– Više od 3.5 gola na utakmici

– Oba tima daju gol

– Liverpul manje od 2.5 gola na utakmici

– Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu

– Više od 8.5 kornera na utakmici

Dobićete kvotu 6.95!

REAL MADRID – BARSELONA: 1 (2.40) X (3.55) 2 (2.95)

Real Madrid i Barselona su izjednačeni na tabeli nakon osam kola La Lige. Obe ekipe imaju 22 boda (sedam pobeda i jedan remi) i u oba tabora se nadaju da će posle ovog El Klasika imati tri boda više od najvećeg rivala. “Kraljevski klub” je u Ligi šampiona faktički zacementirao prvo mesto, dok su Katalonci sa skoro obe noge ispali u Ligu Evrope nakon remija sa Interom u sredu veče.

Rezultati u Ligi šampiona bi mogli imati uticaj na ovaj susret. Barselona mora nekako da se iskupi za užasan rezultat u dvomeču sa Interom, a Ćavijevi izabranici su pokazali prošle sezone da znaju kako se trijumfuje na “Santijago Bernabeu”. U poslednjem okršaju ova dva kluba, Barselona je pobedila 4:0 u glavnom gradu Španije, što im Real sigurno nije zaboravio.

Jedna od izuzetno interesantnih igara za klađenje koju možete pronaći samo u Meridianu je kombinacija golova. Ona vam omogućava da prognozirate broj ili raspon golova u oba dela igre uz odlične kvote.

Neke od zanimljivih kombinacija golova za ovaj El Klasiko su:

I 1+&II 1-3 (jedan ili više golova u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 1.65

I 0-2&II 1-2 (0-2 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 1.85

I 1-3&II 1-3 (1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 1.90

I 2+&II 0-2 (dva ili više gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 3.00

I 2-3&II 1+ (2-3 gola u prvom i jedan ili više golova u drugom poluvremenu) – 3.00

Da je Meridian najbolja kladionica u regionu, pokazuje i to da ima mogućnost kombinovanja prematcha i livea. To znači da na istom tiketu možete odigrati utakmice koje su već počele i one koje su na programu kasnije tokom dana.

Danas će u ligama petice biti još nekoliko zanimljivih mečeva. Derbi u Ligi 1 će odigrati PSŽ – Marsej na “Parku prinčeva”. Tokom cele nedelje možemo čitati o tome da Kilijan Mbape nije zadovoljan određenim stvarima u Parizu i to je uticalo na ekipu. Negativna energija najviše se primetila na meču sa Benfikom u Ligi šampiona, a ako tim Igora Tudora “namiriše krv”, X2 po kvoti 3.00 ne izgleda kao nemoguć scenario…

U Seriji A je takođe nekoliko interesantnih duela na programu. Lacio i Udinese će odmeriti snage na “Olimpiku”, Milan gostuje Veroni, a Napoli dočekuje Bolonju. Inter će dobru formu iz Lige šampiona probati da prenese na domaće prvenstvo gde dočekuju Salernitanu.

Vreme je za vrhunski fudbal – preuzmi najveći bonus dobrodošlice i odigraj tiket.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE