Novi Pazar predstavio novog trenera!

Novi Pazar je danas predstavio novog šefa stručnog štaba. Naime, oni će pokušati da ostanu na dobrom putu da naprave sjajne rezultate u Superligi novim kormilarom Damirom Čakarom.

Bivši napadač Partizana već neko vreme želja rukovodstva plavo-belih, a sada se to i ostvarilo.

– Drago mi je što sam u Novom Pazaru. Moram da naglasim da je prethodni šef struke radio izuzetan posao, da je čovek napravio velike rezultate. Svaka čast na tome. Igrali smo fudbal u slično vreme, znamo se lično i o njemu imam najbolje mišljenje. Mislim da je Pazar u dobroj seriji i da se visoko kotira na tabeli. Nadam se da ćemo u ova preostala četiri kola u Mozzart Bet Superligi, ali i u Kupu Srbije, nastaviti u istom stilu. Pokušaćemo da polusezonu privedemo kraju na najbolji mogući način. Cilj je da je uspešno zaokružimo, sa što više bodova, rekao je Čakar.

Crnogorski stručnjak je ocenio da je pred njim veliki izazov jer je došao u “grad sporta i grad fudbala”.

– Pazar postaje, mada je uvek i bio veliki klub. Jako mi je žao što ovde nisam završio igračku karijeru, kako bih ovdašnjim ljubiteljima fudbala i narodu ostao u još boljem sećanju, mada verujem da me dobro pamte kao fudbalera, naveo je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE