VLAHOVIĆA IZNERVIRALO PITANJE: To je banalno; govorio i o Piksiju

Fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu u jučerašnjem gradskom derbiju protiv Torina minimalnim rezultatom, a jedini gol na meču postigao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Znali smo da nas čeka zahtevan posao. Torino je dobar tim, pogotovo nije lako snaći se na njegovom terenu, pred njegovim navijačima. Domaćinu čestitam na izdanju, a mi moramo da nastavimo kao u derbiju i, pre svega, ostanemo ujedinjeni, izjavio je Vlahović nakon meča.

Juve je ovom pobedom prekinuo niz loših rezultata, a prethodnih dana se pojavila informacija i da su neki od igrača, a među njima i Vlahović, protiv trenera Masimilijana Alegrija. Ipak, srpskom napadaču se ovo pitanje nije nimalo dopalo.

To su banalna pitanja. Naravno da se ne postavlja pitanje da li pratimo vođstvo trenera. Danas smo uradili što smo morali da uradimo i idemo da nastavimo tako. Teškoća ima, ali one vam pomažu da rastete i nešto naučite kako biste bili uspešniji. Mogu da igram i dobro i loše, ali je sigurno da dajem 100% svaki put, nije ostavio dilemu Srbin.

Neizbežna tema bio je i selektor Srbije Dragan Stojković, koji je došao u Italiju i ispratio ovaj duel.

Pre nekoliko dana smo razgovarali. Znao sam da dolazi na tribine, koliko mi se čini sad mu dugujem večeru, našalio se Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički piše istoriju, pala Mladost nakon preokreta

U meču 33. kola plej-of Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog 1923 savladali su Mladost 3:2. Poveli su gosti sredinom prvog poluvremena....

POVEZANE OBJAVE