Još jedan Brazilac neizvestan za Mundijal zbog povrede!

Fudbalska reprezentacija Brazila suočava se sa nekoliko problema pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Naime, oni su ostali zbog povrede bez Giljermea Arane koji je bio rezervna opcija na levom beku. Što i nije neki veliki udarac ako se zna da Tite na toj poziciji pored pomenutog fudbalera Atletiko Mineira ima još  Aleksa Teljesa, Aleksa Sandra, Renana Lodija..

Međutim, prošlog vikenda je stigla vest da se povredio Totenhemov napadač Rišarlison koji je planiran da bude prva opcija na poziciji centarfora u Kataru. U pitanju je povreda lista, danas će biti urađene detaljne analize nakon čega će biti poznato u kakvom je stanju pomenuti fudbaler, ali ni to nije sve.

Fudbaler Juventusa Bremer se povredio u gradskom derbiju protiv Torina i čeka ga pauza. U pitanju je povreda zadnje lože koja zahteva minimum 20 dana mirovanja.

poslednji rok za selektore da dostave konačan spisak putnika za Mundijal je 14. novembra pa je malo verovatno da će brazilski selektor Tite baš toliko rizikovati sa Bremerom, ali ostaje da vidimo u kom sastavu će protivnici Srbije u grupi krenuti put Katara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Siner se povukao sa turnira u Rimu!

Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na ATP Mastersu u Rimu.  Ovo je potvrdio sam teniser, objavom na društvenim mrežama. -...

POVEZANE OBJAVE