Mesina pred Partizan: Svesni smo šta nas čeka!

U trećem kolu Evrolige, košarkaši Partizana dočekuju ekipu Olimpije iz Milana. Trener italijanskog tima Etore Mesina, raduje se ovom susretu, ali je svestan šta očekuje njegov tim.

Trofejni trener Mesina i Željko Obradović zajedno imaju 863 utakmice u Evroligi (računajući eru od 2000/01), a Srbin je u međusobnim duelima nešto uspešniji 14-11.

Ovo je sjajna prilika za nas da se ponovno sretnemo sa dvojicom momaka koji su nam dali mnogo u prošlosti, Kevinom Panterom i Zekom Ledejom. Imamo veliki respekt prema Partizanu i treneru Obradoviću. Svesni smo da nas čeka vrlo teška utakmica. Dobra obrana na njihovim bekovima i zaštita od tranzicijskih napada biće ključni, uz našu sposobnost da se prilagodimo vrućoj atmosferi koju ćemo iskusiti u areni, izjavio je trofejni trener.

Utakmica u „Štark areni“ na programu je u utorak u 20:45 časova, a dva dana kasnije crno-beli će dočekati Virtus iz Bolonje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Kecmanović za sat vremena do drugog kola!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo mastersa u Madridu. Savladao je kineskog takmičara Žižena Žanga sa 2:0....

POVEZANE OBJAVE