Konačno: Evroliga posle osam godina u Partizanovom domu

Košarkaški Partizana večeras od 20.45 na svom parketu dočekuju Armani u trećem kolu Evrolige.

Tim Željka Obradoviča je trenutno bez pobede u elitnom takmičenju posle dva gostovanja u prva dva kola. Arena će večeras biti popunjena do poslednjeg mesta, a očekuje se da utakmicu koju prvi put posle osam godina igraju pred svojim navijačima u Evroligi, crno-beli dođu do trijumfa.

-Zadovoljni i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu i da će ekipa reagovati na najbolji način a to je da proba da pruži svoj maksimum protiv tima koji je projektovan i ima ambiciju da ide na „Final four“. Imaju izvanredan roster, izvanrednog trenera, mnogo kvalitetnih igrača i to ne samo pojedinačno već i kao ekipa deluju zaista izvanredno. Veliki je izazov ispred nas i moraćemo da mnogo toga uložimo a pre svega veruemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu, poručio je trener Željko Obradović.

Bivši igrač Armanija a sada krilni centar crno-belih, Zek Ledej je prokomentarisao meč sa bivšim timom.

-Idemo na teren da se borimo, slušamo trenera i učinimo sve što je potrebno da dođemo do pobede. Ne gledam u predviđanja, samo ćemo izaći i boriti se. Imali smo do sada teške mečeve ali smo dočekali novi dan za bitku. Tu smo da učimo i radimo da bismo bili spremni za borbu i pobedu, irekao je Ledej.

Partizan svoj naredni meč u Evroligi igra u četvrtak, a tim Željka Obradovića dočekuje Virtus iz Bolonje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE