Mitrović o Vlahoviću i Kostiću: Napadač otkrio i čije navijače voli u Italiji

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović govorio je za “Gazetu” o svojim saigračima iz reprezentacije, koji igraju u Italiji.

Mitrogol je najviše pričao o Vlahoviću i Kostiću igračima Juventusa.

Baš sam gledao derbi Torina. Vlahović je dao sjajan gol, kao pravi napadač. Dušan je imao dve šanse i dao gol, sjajan refleks. Lepo je bilo videti petoricu mojih saigrača u derbiju. Često pratim Seriju A, jer u Italiji igra mnogo Srba, a i sam sam u prošlosti bio blizu Rome… Sad mi je veoma lepo u Engleskoj, ali nikad ne reci nikad. Uz Đalorose, slab sam i na Napoli i navijače Azura, rekao je Mitrović i dodao:

-Odlično se razumemo i osećamo se odlično kada igramo kao par, jer jedan drugom pomažemo, kao što selektor Stojković i traži od nas. Nadamo se da ćemo imati izvanredno Svetsko prvenstvo, jer ćemo sigurno i u Kataru igrati napadački.

Bivši fudbaler Partizana prokomentarisao je poređenje Vlahovića i Erlinga Halanda.

-Sigurno bi i Vlahović u Mančester Sitiju postigao više golova nego u Juventusu, ne znam da li bi baš bio isti učinak kao Halandov, koji je već dao 15 golova u Premijer ligi. Dušan je vrhunski igrač, mlad i već veoma jak. Haland i Vlahović su ’bomberi’ za narednu deceniju.

Mitrović smatra da je Kostić jedan od najboljih krilnih igrača sa kojima je igrao.

-Di Marija je šampion, ali Kostić je moje omiljeno krilo u Juventusu. On je jedan od najboljih krilnih igrača sa kojima sam delio teren. Ako ga stavite u poziciju u kojoj može da iskoristi svoj potencijal vratiće vam centaršutevima i asistencijama. Govorim to kao prijatelj, ali i iz iskustva: nekoliko golova sam postigao zahvaljujući Kostiću, jasan je bivši fudbaler Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE