PODRŽI PARTIZAN I ZVEZDU – PREUZMI 2.000 RSD I ISPRATI EVROLIGU

U utorak i sredu na programu je 3. kolo elitnog košarkaškog takmičenja. Evroliga je ove godine pod jakim svetlom srpske javnosti, s obzirom na to da prvi put nakon sezone 2013/14 Crvena zvezda i Partizan u isto vreme učestvuju u prestižnom takmičenju.

Očekivanja jesu velika, otuda i blaga razočaranja pošto su posle dva odigrana evroligaška meča i Zvezda i Partizan upisali poraze. Ipak, ne treba zaboraviti ni podatak da je aktuelni šampion Evrolige, Efes prošle sezone u regularnom delu zabeležio 12 poraza, a izgubljen je i meč u plej-ofu protiv Armanija.

Put do titule jeste trnovit, a ako uzmemo u obzir i konkurenciju koja je iz godine u godinu sve žešća, obezbediti plasman u nokaut fazu, takođe je veliki uspeh.

Zato je važno da od starta podržimo naše klubove, a za potpuni užitak uz vrhunsku košarku tu je kladionica Meridian koja sve nove igrače časti sa 2.000 dinara bonusa, bez uslova za depozit!

Vreme je za evroligaški tiket – sve što treba da uradite je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs, preuzmete bonusi podržite vaše omiljene klubove.

Pored najvećeg bonusa dobrodošlice, u Meridianu vaš čekaju i najveće kvote. Partizan večeras od 20.45 u Štark Areni dočekuje Olimpiju iz Milana. Kvota na crno-bele je 1.95, dok je na Zvezdu koja u sredu (20.30) gostuje Baskoniji – 2.55.

Samo za meč Partizan – Olimpija, Meridian nudi više od 280 opcija za igru, a ono što takođe možete isprobati jeste i igra “Poeni igrača“.

Naime, u Meridianu imate priliku da odigrate i kombinujete igre “Poeni igrača” na svim najvećim ligama na svetu. Pored NBA i Evrolige, u ponudi su poeni igrača i za: Evrokup, FIBA Ligu šampiona, špansku ACB Ligu, Italijansku Seriju A, ABA Ligu, australijsku NBL ligu, francusku LNB ligu, nemačku BBL ligu, rusku VTB ligu…

Preuzmi bonus i sastavi dobitnu kombinaciju – samo u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE