KATAI PRED DERBI U NOVOM SADU: Na nama je da pokažemo koliko smo gladni još jedne titule

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.55 gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine, u zaostalom meču 5. kola Superlige Srbije.

Ofanzivac Zvezde i jedan od najiskusnijih u timu Aleksandar Katai, koji je potekao upravo u novosadskim crveno-belima, izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

Svesni smo značaja ovogodišnjeg prvenstva i maksimalno ozbiljno se pripremamo za svaku utakmicu. Jasno nam je koji je ulog, a meč protiv Vojvodine je još jedan izazov koji moramo uspešno da savladamo kako bismo stigli do zacrtanog cilja. Ritam je izuzetno naporan, ali pokazali smo da imamo kvalitet na svim pozicijama i da možemo da izdržimo ovaj ubitačan tempo. Svaka ekipa u ligi želi da najbolju igru prikaže protiv Zvezde i ostvari pozitivan rezultat, a na nama je da ih sprečimo u tome i pokažemo koliko smo gladni još jedne titule, rekao je Katai.

Lucidni fudbaler je govorio i o evropskim izazovima, gde ove sezone ne ide kao nekih prethodnih.

Preostalo je da se odigraju još dve utakmice i svesni smo da ako u njima ostvarimo pozitivne rezultate možemo da prezimimo u Ligi Evrope. Dobro poznajemo ekipe Trabzona i Monaka i pokušaćemo da u naredna dva duela budemo na visini zadatka, iako nema sumnje da se radi o ozbiljnim klubovima. Ipak, to nas ne sprečava da budemo optimisti pred evropske mečeve koji slede, jer mi smo Crvena zvezda i uvek razmišljamo u skladu sa veličinom kluba, istakao je Zvezdin fudbaler.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE