MILOJEVIĆ PRED VOŠU: Idemo sa ciljem da odigramo našu utakmicu

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde, odigraće sutra odloženi meč pete runde Superlige Srbije.

Crveno beli su trijumfovali protiv kragujevačkog Radničkog, dok Novosađani su u seriji slabijih partija.

Trener beogradskog tima Miloš Milojević, izneo je svoja očekivanja pred derbi susret:

Rotirali smo određeni broj igrača, a koliko će to da bude u Novom Sadu, da li trojica, četvorica ili petorica, sve zavisi od nas, ali i od protivnika. Biće nekih promena, ali ne mnogo, i onda ćemo nastaviti tako da idemo iz utakmice u utakmicu. Sad smo imali dan više odmora u odnosu na Ferencvaroš i Radnički 1923, tako da su momci spremni i mislim da nema potrebe za prevelikim rotacijama, rekao je on.

Zatim je dodao:

Ne razmišljamo o tome da li je Vojvodina u krizi, već idemo sa ciljem da odigramo našu utakmicu i da se podignemo na nivo na kom možemo da budemo i na kom smo bili u mnogim mečevima. To u kakvoj su formi, može da bude i plus i minus, jer smo prošle nedelje imali protivnika sa nizom pobeda, dok je sad drugačija situacija, ali dobro znamo kvalitet Vojvodine i u stručnom štabu i u igračkom kadru, tako da se više spremamo na to, nego što im pratimo formu, – zaključio je Milojević.

Susret Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18:55 na stadionu “Karađorđe”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE