MRKELA NAKON PRODUŽETKA SARADNJE SA VEZNJAKOM: Zvezda veruje u njega

Vezni fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić bio je neko na kog je polagana velika nada, što kada je reč o doprinosu na terenu, što kad je reč o zaradi od potencijalnog izlaznog transfera. Ipak, povreda ga je sputala i pao je potpuno u drugi plan, sve do dolaska Miloša Milojevića, kada je procvetao.

To je klub ispratio novim ugovorom, koji je danas produžen do 2025. godine, dok je prethodni isticao na kraju ove sezone.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela nakon završenog posla izjavio je da se tek očekuje da veznjak ispuni svoj potpuni potencijal.

–  Veljko Nikolić ostaje u Crvenoj zvezdi. On je veliki talenat koji još uvek nije iskazao pun potencijal. Kuburio je sa povredama u poslednje vreme, čak je i skoro celu jednu sezonu propustio zbog toga, ali sada je na putu povratka. Trenira, radi i trebaće mu vreme da dođe do pune forme, ali ugovor koji potpisuje je znak da Crvena zvezda računa na njega, veruje u njegove kvalitete i u lepu budućnost talentovanog igrača, te se nadam da će Veljko u narednom periodu pokazati svoj pun potencijal, izjavio je sportski direktor crveno-belih pa dodao:

Od njega se očekuje, svi treneri i ljudi koji prate fudbal, vide o kakvom je talentu reč. Očekujem da kada se dobro spremi, a na pravom je putu, da će u kontinuitetu pokazivati svoj kvalitet. Veljko je dete kluba, od 16 godine je u Zvezdi, igrao je za kadete, omladince, pa se i kalio u Grafičaru, uz to ima veliki broj utakmica u prvom timu Crvene zvezde. Znači on Zvezdi, a Zvezda veruje u njega, poručio je Mrkela.

Sam Nikolić bio je jasan kada je u pitanju cilj na ličnom i klupskom planu.

Hvala sportskom direktoru na lepim rečima, nadam se da ću ih ispoštovati na terenu. Zadovoljstvo mi je što sam ovde, hvala klubu još jednom na tome što veruju u mene, a ja ću pokušati da se odužim dobrim igrama. Imao sam peh sa povredom, a kada dugo ne igrate, onda se uželite svega. Drago mi je što sam u dobroj seriji sa golovima, na meni je da radim i da treniram kao i do sad i da verujem da će se to vratiti. Već šest godina sam u Zvezdi, planiram da tu ostanem još, a kao klub smo sve ciljeve ostvarili, ali ono što želim je Liga šampiona. Nismo je igrali nekoliko godina, zamalo smo je ispustili u prethodne dve sezone, ali osvajač Superlige ide direktno u elitno fudbalsko takmičenje, tako da je naš cilj da budemo prvaci, nedvosmislen je bio Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJEVA KONFERENCIJA PRE DERBIJA: Ova utakmica može mnogo toga da reši, ili odloži neke stvari

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. Imali su prednost na prvom mestu tabele. Sada zaostaju sedam...

POVEZANE OBJAVE