RADULJICA PRED DUPLI PROGRAM U EVROLIGI: U drugim ligama sam igrao u gorim ritmovima

Dugogodišnji srpski reprezentativac Miroslav Raduljica nakon dugo vremena ponovo je deo Evrolige, posle sezone 2015/16 koju je proveo u Panatinaikosu.

Sad se vratio u Srbiju, ovog puta kao član Crvene zvezde, a ove nedelje ga sa njegovim timom očekuje prvi ovosezonski dvostruku program u elitnom takmičenju, odnosno dueli sa Baskonijom večeras i za dva dana protiv madridskog Reala.

Pred početak španske turneje, snažni centar je govorio o predstojećim izazovima u izjavi za “Sport Klub”.

Ne bih rekao, stvarno. Pošto idemo utakmicu po utakmicu, o njoj ćemo da pričamo tamo posle ove prve. Tako da nije ništa posebno drugačije, osim što kondicioni treneri drugačije percipiraju postavku treninga, da li je kraći ili duži. Nije nešto na šta igrači nisu navikli. Imamo dobre uslove u klubu i za putovanja i za trening, tako da ne vidim da je to nešto specijalno, objasnio je Raduljica, pa istakao:

Mislim da su svi navikli. Ja nisam igrao dugo Evroligu, ali sam u nekim drugim ligama igrao i u gorim ritmovima i uslovima, tako da nemam na šta da se žalim, rekao je nekadašnji reprezentativac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE