TORINO JE SAMO USPUTNA STANICA: Preporođeni Hrvat od leta u italijanskom velikanu?!

Nikola Vlašić napravio je pravi potez kada je ovog leta došao na pozajmicu u Torino iz Vest Hem Junajteda.

Hrvatski reprezentativac se nije snašao u istočnom Londonu, imao je mizernu minutažu kod trenera Dejvida Mojesa, ali su se stvari promenile pod vođstvom svog sunarodnika Ivana Jurića u Torinu.

Vlašić je neizostavan deo prve postave ‘Bikova’, odigrao je svaku utakmicu otkako je došao na pozajmicu i postigao tri pogotka u Seriji A.

Problem za Torino mogao bi da nastane po isteku sezone kada se 25-godišnjem ofanzivcu završava pozajmica, a za njegov otkup potrebno je izdvojiti 22 miliona evra, možda i previše za skroman klupski budžet.

Situaciju oko Vlašića pomno prati aktualni prvak i daleko bogatiji Milan, tako italijanski mediji pišu da su ‘Rosoneri’ spremni da plate spomenuta 22 miliona za ne tako davno najboljeg fudbalera ruske lige i dovesti ga sledeće sezone.

S druge strane, Vlašić ne bi imao ništa protiv transfera u Milan, tvrde apeninski mediji pozivajući se na izvore bliske igraču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE