Crvena zvezda u drugom poluvremenu dodala gas i slavila na Karađorđu! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde došlisu do pobede u odloženom meču Superlige na teškom gostovanju u Novom Sadu protiv Vojvodine 0:2 (0:0).

Prvo poluvreme je proteklo u potpunoj dominaciji Crvene zvezde. Vojvodina se u potpunosti povukla i prepustila inicijativu Beograđanima.

Nije bilo uno prilika, a najbolja je viđena pred kraj poluvremena kada je Katao izašao 1 na 1 sa golmanom domaćih i pogodio ga u telo.

U drugom poluvremenu u prvih 5 minuta viđeno je veđe noge u čitavih 45 minuta prvog dela.

Prvo je Uroš Nikoli udarcem glavom pogodio stativu gola Borjana, da bi 30-ak sekundi kasnije Kanga odlično šutirao, ali je golman Vojvodine odlično odbrani.

Ipak, ubrzo posle toga Crvena zvezda dolazi do gola. Posle kombinacije Eraković je centrirao i pogodio Pešića u petercu koji je odličnim udarcem poslao loptu u mrežu u 51. minutu.

odmah posle gola Vojvodina je imala nov šansu, ali Borjan je odbanio. Na drugoj strani Pešić je uposlio Kangu koji šutira tik iznad gola Carevića.

U 60. minutu Crvena zvezda je dobila korner, posle kojeg je u petercu rukom igrao defanzivac Vojvodine. Posle gledanja VAR-a, glavni sudija Milanović je dosudio penal koji je sigurno izveo gelor Kanga za 0:2 za Beograđane.

U nastavku Vojvodina je potpuno pala i nije imala prilika. Sa druge strane Beograđani su nastavili sa napadima i najbolju priliku je imao rezervista Ibrahim Mustafa koji je promašio vrlo izglednu šansu, tačnije Carević mu je odbranio. Dobru priliku u nadoknadi je imao i Bukari, ali je šutirao pored gola.

Posle ovog meča Crvena zvezda se učvrstila na prvom mestu sa 38 bodova, dok je Vojvodina na 6. mestu sa 23.

U Nedelju Bograđani igraju protiv Radničkog u Nišu, dok Novosađani gostuju u Krešuvcu protiv Napretka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Real: Trener Zvezde otkrio ko sigurno neće igrati u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 32. kola Evrolige gostuju ekipi Reala iz Madrida. Duel dva tima na programu...

POVEZANE OBJAVE