Evra brani Ronalda: Ten Hag ga ne poštuje!

Ne smiruje se bura na relaciji Mančester junajted- Kristijano Ronaldo. Juče je Portugalac besno napustio meč i odbio trener Ten Haga da uđe u igru. Nakon toga je klub sa Old Traforda odlučio da kazni Ronalda, a među onima koji su mu pružili podršku je njegov nekadašnji saigrač Patrik Evra.

Evra stao je u Ronaldovu odbranu i uperio prst u holandskog stratega. Odluku Erika ten Haga da drži Portugalca na klupi tumači kao nepoštovanje i tvrdi da slika koja je obišla sve ništa ne govori. 

Ne radi se o zaštiti Kristijana Ronalda, već o tome da ne znamo pozadinu i kakva je priča. Da li je pre odlaska razgovarao sa Ten Hagom. Vidili smo samo sliku kako je ulazi unutra. Možda je rekao Ten Hagu da ide na tretman. Ne tražim izgovore, ali želim više da budem fokusiran na učinak Mančester junajteda. Moramo prestati da svaki dan pričamo o Kristijanu, rekao je Patris Evra i osvrnuo se na izjavu Erika ten Haga posle derbija sa Sitijem:

Ten Hag je posle meča sa Mančester Sitijem izjavio da nije želeo da ga uvede jer ga poštuje. Da ga zaista poštuje, sigurno bi mu igrao na svakoj utakmici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Prvi odlazak: Defanzivac napušta Čelsi

Štoper Čelsija Tijaho Silva napustiće taj klub na kraju ove sezone. Brazilcu u junu ističe ugovor sa londonskim klubom, ali...

POVEZANE OBJAVE