IZ REALA PRED ZVEZDU PORUČUJU: Moramo da se koncentrišemo na naš rad i razmišljamo o sebi

Košarkaši Crvene zvezde loše su startovali novu sezonu, pošto su zaključno sa sinoćnjim porazom od Baskonije zabeležili sva tri poraza u Evroligi.

Priliku za popravni imaće već u petak, kada će u Madridu od 20.45 gostovati Realu, koji takođe nije blistao, pa je posle uvodne pobede nad Panatinaikosom doživeo poraze od najvećeg rivala Barselone i Olimpijakosa.

Trener Kraljevskog kluba Ćus Mateo istakao je da je potrebno da se pre svega fokusiraju na svoju igru.

Malo je vremena za trening i pripremu kada imate dve utakmice u nizu. Zato morate da se fokusirate na sebe više nego na protivnika. Analiziramo vrline i mane, gde da napadnemo protivnika, ali je važno da se skocentrišemo na naš rad i nastavimo da radimo ono što je donas. Svaka utakmica ima posebnu priču i ne bi trebalo da gledamo dalje u kalendar, izjavio je Mateo.

Sa njim se uglavnom slaže i krilni centar Gabrijel Dek, koji smatra da je ključna odbrana.

Moramo da igramo sa mnogo intenziteta na terenu, jer je Crvena zvezda čvrst tim sa snažnim igračima koji daju sve od sebe. Moramo da razmišljamo o sebi i trudimo se da istaknemo svoje vrline, napredujemo u svim segementima koji dosad nisu bili dobri. Mislim da će ključ utakmice biti u odbrani. Moramo da budemo dobri pozadi, ali i u napadu, da uvek tražimo najbolju moguću opciju, rekao je Dek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spremi kofer – ovde te čeka karta za EURO 2024!

Spremi kofer – ovdje te čeka karta za EURO 2024! U srcu Evrope rasplamsavala se groznica fudbalskog uzbuđenja. Uskoro će...

POVEZANE OBJAVE