Jovanović i Lazić izneli očekivanja pred gostovanje Realu

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.45 gostuju Real Madridu u sklopu 4. kola Evrolige.

Tim Vladimira Jovanovića će u Madridu tražiti prvu pobedu ove sezone, s obzirom na to da sezona nije startovala na željen način.

Tim će biti ojačan za najnovije pojačanje Luku Vildozu, koji je registrovan za ovaj duel i trener Jovanović je potvrdio da će biti u protokolu.

Dobro znamo ko je Real, izvanredna ekipa koja je godinama na okupu, i još pojačana sa nekoliko izvanrednih individualaca. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se na sve to doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Za početak želimo da odigramo dobar meč, bolji od prethodnog u Vitoriji. Nemamo puno vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo, rekao je Jovanović.

Kapiten Branko Lazić u prvi plan je stavio strpljenje.

Prvo duplo kolo Evrolige, znamo ime, rejting i kvalitet protivnika, ali sigurno nećemo izaći na teren sa namerom da se predamo, već da odigramo dobru utakmicu, i ako se ukaže šansa dođemo do rezultata. Nismo još kompletni, polako sklapamo tim posle povreda, ni raspored koji je izuzetno težak na startu Evrolige nam ne ide u prilog. Ali, idemo korak po korak, očekuje nas još mnogo utakmica i potrebno je malo strpljenja da budemo na nivou koji svi želimo, izjavio je Lazić, pa se osvrnuo na snagu protivnika:

O Realu ne treba trošiti reči, izvanredna ekipa, jedan od favorita za trofej, ekipa pokrivena na svakoj poziciji od bekova do centara. Želimo da odigramo čvrsto, angažovano i da vidimo zašta će to biti dovoljno u ovom trenutku, istakao je kapiten Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Budućnosti: Partizan je pod pritiskom

Košarkaši Budućnosti pobedili su u drugom meču polufinala plej-ofa Partizan rezultatom 74:73 i izborili treći meč, koji se igra...

POVEZANE OBJAVE