Konte nakon poraza: Kada je težak meč, mučimo se

Fudbaleri Totenhema su okviru Premijer lige izgubili od Mančester junajteda rezultatom 2:0. Tim Antonioa Kontea nije bio na zavidnom niovu, a za 90 minuta igre, njegov tim je uputio svega dva udarca u okvir gola.

Nakon utakmice svoje utiske je izneo iskusni stručnjak.

-Prošlo je svega 10 ili 11 meseci, ne možete da sa devetog mesta odmah postanete kandidati za titulu, posebno kada sezonu završite sa 20 bodova manje od čudovišta u Engleskoj, rekao je Konte.

Totenhem je i dalje na trećem mestu sa 23 boda.

-Ovo svakako nije bio dobar meč za nas, ali moram da budem iskren, posebno prema igračima, jer ovo nam nije bilo prvi put da igramo ovako. Uprkos tome što na tabeli dobro stojimo, svaki put kada smo igrali utakmicu visokog nivoa, mučili smo se. Tako je bilo sa Čelsijem kada smo izjednačili posle 92. minuta, tada je Čelsi dominirao, od Arsenala smo izgubili, i sada smo opet poraženi, od Junajteda. Kada je težak meč, mučimo se. Moramo da se trudimo da napredujemo. Možemo, samo moramo da nastavimo da radimo, a na nama u klubu je da analiziramo zašto nam se dešavaju ovakve stvari na utakmicama najvišeg zahteva, jasan je Konte.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati termini utakmica četvrtfinala Kupa Srbije

U sredu 10. aprila, igraju se mečevi četvrtfinala Kupa Srbije, a sada su poznati i termini svih utakmica. Svi mečevi...

POVEZANE OBJAVE