Nakon kazne oglasio se i Ronaldo, evo šta je poručio!

Kao što je već poznato portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo sankcionisan je od strane Mančester junajteda zbog ponašanja na utakmici sa Totenhemom.

Ronaldo je odbio da uđe u igru, ranije je napustio meč i otišao u svlačionicu nakon čega su usledile brojne reakcije. Klub se oglasio saopštenjem i potvrdio da Ronaldo neće biti u sastavu tima za meč sa Čelsijem.

Sada se oglasio i Portugalac i imao poruku za navijače.

– Uvek sam to činio tokom svoje karijere, trudim se da živim i igram sa poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo, nisam se promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal, a poštovanje je uvek igralo veoma važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka.

Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i najiskusnijih igrača su mi uvek bili veoma važni. Zato sam se kasnije uvek trudio da dam primer mladima koji su rasli u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvek moguće i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada.

Trenutno samo osećam da moram da nastavim vredno da radim u Karingtonu, da podržavam svoje saigrače i da budem spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Prepuštanje pritisku nije opcija. Nikada nije bilo. Ovo je Mančester junajted, i ujedinjeni moramo da stojimo. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno, napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE