Ronaldo izgubio živce: Veliki minus za jednog od najboljih svih vremena (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo otišao je sa stadiona nekoliko minuta pre nego što se završila utakmica protiv Totenhema, koju je njegovtim dobrio rezultatom 2:0.

Portugalac je odlukom trenera presedeo čitav meč na klupi, a Mančester je odigrao sjajnu utakmicu protiv Totenhema. Iako se sjajni fudbaler zagrevao, Ronaldo nije dobio šansu, a čim je sudija pokazao koliko će iznositi nadoknada vremena, Ronaldo se zaputio se ka tunelu i svlačionici!

Nosiću se s tim sutra. Ne mogu da podržim ovo. Neprihvatljivo je, za bilo koga. Mi smo tim i ti moraš da ostaneš do kraja, rekao je Erik ten Hag novinarima posle utakmice.

U studiju “Skaj sporta” ocenili su da je njegovo ponašanje bilo sramotno. Njegova ekipa je vodila sa 2:0, i igrali su jednu od najboljih utakmica u sezoni, a on se poneo tako kako se poneo. U britanskim medijima se ističe da Ronaldo nije veći od kluba, te da ne poštuje menadžera, saigrače i navijače.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE