Tadić o svojim planovima: Kapiten Srbije otkrio koji klub bi želeo da trenira

Fudbaler Ajaksa i reprezentativac Srbije Dušan Tadić izjavio je da bi u budućnosti želeo da bude trener kluba za koji trenutno nastupa.

Reprezentativac Srbije je četiri godine kapiten slavnog kluba i uliva veliko poštovanje od saigrača, ljudi iz kluba i navijača.

Do kada planira da igra, Tadić je odgovorio.

“Ne znate šta će se dešavati, ali je najbitnije da se zabavljate, rekao je Tadić i dodao:

-Svaki bivši igrač kaže da bi trebalo da igraš koliko možeš, sve dok se zabavljaš. Sada sam fokusiran na to, a kasnije ćemo morati da vidmo šta će se desiti. Ali, ono što želim da se dogodi jeste da budem trener u Ajaksu. Trener prvog tima. Naravno, prvo moram da se usavršavam i učim, a potom da napredujem do prvog tima, rekao je Tadić.

Kapiten Srbije dobio je pitanje i šta bi iz svog sportskog života preneo mlađim igralima.

-Mislim da je sve važno. Mora postojati neki talenat u vama i najvažnije je da radite na tome. Kada završite fudbalsku karijeru, najvažnije što možete jeste da kažete sebi u ogledalu: ‘Davao sam svoj maksimum, svaki dan sam bio uz svoj tim, za Ajaks i za sebe’. Mislim da je taj osećaj najvažniji, jasan je Tadić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE