Konte definitivno želi otići iz Totenhema: Sprema se veliki povratak u Italiju!

Antonio Konte uporno otkazuje pregovore oko novog ugovora s Totenhemom, a to je jasan znak da želi otići iz severnog Londona, tvrdi Daily Mail.

Proslavljeni stručnjak istu stvar napravio je i u Juventusu i u Interu, a sad se to događa i u njegovom aktuelnom klubu s kojim je u sredu izgubio od Mančester junajteda sa 2:0.

“To je specifičan primer Konteovog ponašanja, ali to ne znači da neće dati sve od sebe za Totenhem do narednog leta kad mu završava ugovor. Konte želi biti u velikim klubovima i ako ih ne može naći u inostranstvu, vratiće se kući u Italiju gde ga Juventus čeka raširenih ruku”, navodi Daily Mail.

“Juventusov potpredsednik Pavel Nedved veliki je fan Kontea s kojim je i delio svlačionicu u tom klubu. Juventus dugo vremena nije bio u ovako lošoj situaciji i, premda je predsednik Andrea Agnelli veliki fan Maksaa Alegrija, neće ga biti teško nagovoriti da vrati Kontea koji jedini može spasiti posrnulog giganta”, zaključuje britanski list.

Podsetimo, kad je odlazio iz Juventusa, Konte nije ostao u najboljim odnosima s predsednikom Agnelijem, međutim Daily Mail tvrdi da bi se oni izgladili ako bi se Konte odlučio vratiti u Torino.

Juventus je trenirao od 2011. do 2014. godine te je osvojio tri uzastopna Skudeta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE