ZOVU ME U ZVEZDU: Rikardo otkrio u kakvom je odnosu sa navijačima večitog rivala

Napadač Partizana Rikardo Gomeš, gostovao je u emisiji “Sportlight” voditelja Igora Miklje.

Pored brojnih tema, jedno od pitanja bilo je i kakvom je fudbaler odnosu sa navijačima ljutog rivala, Crvene zvezde.

Da, (prilaze) mnogi od njih. To je dobro, jer imaju poštovanje prema meni. Kažu mi – ja sam zvezdaš, ali ti si dobar igrač. Neki se šale i pozivaju me da pređem u Zvezdu, a to je nemoguće. Nije nemoguće samo zbog rivaliteta, već i zbog toga što sam u timu koji je sve učinio za mene da se osećam dobro… 100 odsto sam zadovoljan sam svime i zato to kažem. Igram ovde i ne bih voleo da me pogrešno razumeju, ali imam taj osećaj da je ovo moja kuća. Prilika koju su mi dali i prvi put i prošle godine, da ostvarim što sam zamislio. Biću im zahvalan do kraja života, rekao je on.

Govorio je i o mogućnosti da karijeru završi u Partizanu:

Da, naravno. Nikad se ne zna, mnoge stvari mogu da se dese, ali i moja porodica i ja srećni ovde. Moja porodica baš voli ovde da živimo. Normalno živimo i to mi odgovara. Takođe, podrška koju osećam od momaka u klubu, navijača i svih, čini da se osećam kao u svojoj zemlji, zaključio je Gomeš.

Nakon pobede protiv Napretka, Partizan u nedelju dočekuje Javor i potom gostuju Nici u Ligi konferencija.

Foto: FK Partizan / Sandić foto

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE