Dodić: Partizan je uvek favorit!

U 16. kolu Superlige, fudbaleri Javora dočekuju ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima, Mladen Dodić izneo je očekivanja pred ovaj susret.

– Dobra stvar u kup utakmici je to što smo sačuvali mrežu prvi put nakon drugog kola. Nismo dozvolili protivniku da nam da gol i ta disciplina u defanzivi moraće da nas krasi i protiv Partizana, koji je u odličnoj formi i u Evropi i u domaćem prvenstvu. Došli su do svoje igre, malo golova su primili, ili iz prekida ili, kao protiv Nice, iz druge lopte u svom šesnaestercu. Teško primaju golove zato što igraju vrlo disciplinovano, orijentisani su defanzivno i teško im je dati gol. Veliki broj opcija imaju u fazi napada, efikasni su, rekao je Dodić i dodao:

-Partizan je uvek favorit, posebno u situaciji kada igra odlično. Očekuje nas teška utakmica i moramo na još viši nivo podići defazivu i pokušati da budemo opasni iz kontre i polukontre, jer, zbog svega što sam rekao, teško je protiv Partizana odigrati bez golova. Sa tom idejom idemo na meč u kojem ne važi fraza da nemamo šta da izgubimo, jer možemo da izgubimo utakmicu i daćemo sve da se to ne desi. Optimista u svakoj prilici vidi šansu, a ne samo probleme. Svesni smo snage protivnika, ali imamo želju da damo sve od sebe i ostanemo neporaženi.

On smatra da su crno-beli najbolji tim u ligi.

-Gostujemo, po mom mišljenju, najboljoj ekipi u ligi. Možemo da dobijemo više nego da izgubimo. Nije sramota izgubiti, ali ako svako da svoj maksimum možemo se nadati nekom čudu i pozitivnom rezultatu, koji nam sada baš treba, rekao je Gigić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE