PETRIĆ PRED JAVOR SPOMENUO I PRELAZNI ROK: Da ne bude “ljuljaj javore”

Okrenuo se krug i fudbaleri Partizana sutra od 19 časova dočekuju Javor iz Ivanjice u 16. kolu Superlige Srbije. Partizan je sjajno otvorio sezonu protiv istog protivnika, ali se ubrzo sve izokrenuloi za 360 stepeni, pa je Ilija Stolica smenjen, a zamenio ga je Gordan Petrić sa kojim je klubu krenulo mnogo bolje.

Tako će na sutrašnjem meču juriti čak osmu uzastiopnu pobedu, a pred ovaj okršaj je očekivanja izneo trener Petrić.

Dobro je što imamo dosta utakmica kod kuće. To treba da iskoristimo. Moramo da budemo mudri, pametni i lukavi, da nam se ne desi slučajno da bude ono „ljuljaj, javore“. Nadam se da su svi igrači spremni i očekujem pobedu sutra, jasan je bio Petrić.

On je oprezan i zna šta je potrebno za pobedu.

Javor dolazi rasterećeno. Kad se nameste, to je teško probiti. Možda sutra pruže najbolju partiju, ko bude bolji, slaviće. Nije naivna utakmica. Voleli bismo da damo gol odmah u prvom minutu. Mora da bude brži pas i prenos lopte. To je nekad moguće, nekad ne. Bili smo tromi protiv Napretka, ocenio je trener crno-belih.

Govorio je i o sastavu, implicitno najavivši i kretanje u prelaznom roku koji sledi i o kom će klubovi verovatno razmišljati mnogo ranije usled prekida klupske sezone zbog Mundijala u Kataru.

Ovo nam je poslednja utakmica gde možemo da zarotiramo i odmorimo neke igrače. Igrači najbolje znaju da li su napredovali. Ponašaju se izuzetno profesionalno. Ne mogu da svi dobiju šansu. Od utakmice do utakmice pravimo tim koji može da izađe i donese tri boda. Ja bih voleo da imam 14-15 igrača, pravih seniora i decu iz omladinske škole. Ne bih voleo da dupliram pozicije kad dođe prelazni rok, otkrio je Petrić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE