RIBERI U SUZAMA REKAO “ZBOGOM”: Saigrač mu evrogolom ulepšao oproštaj (VIDEO)

Fudbaleri Salernitane ostvarili su treću pobedu ove sezone u Seriji A, pošto su u 11. kolu na svom stadionu bili bolji od Specije minimalnim rezultatom 1-0.

Oni su se na ovaj način domogli gornjeg dela tabele, ali će verovatno i sama pobeda ostati u senci oproštaja legendarnog Francuza Franka Riberija, koji je od prošle sezone nastupao za ovaj klub, nakon što je ušao u elitni rang.

Nije nekadašnji fudbaler Bajerna, Marselja i Fiorentine bio u sastavu svog tima, ali je bilo dovoljno da izađe na teren pre početka meča i da izazove buru emocija i događaj za pamćenje.

Nije Francuz mogao da sakrije suze na oproštaju od najdraže igre, a koliko mu je bliska govori i činjenica da će ostati u klubu kao deo stručnog štaba.

Oproštaj je ulepšao sjajnim pobedonosnim pogotkom Paskvale Macoki u 48. minutu. On je sa oko 18 metara pravim evrogolom doneo prednost i ispostaviće se pobedu timu iz Salerna, nakon povratne lopte posle prodora Granatea.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Đoković otkazao još jedan turnir!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu. Novaku će sledeći turnir najverovatnije biti Rim, koji...

POVEZANE OBJAVE